Η Στοματολογική Εταιρεία Κρήτης είναι επιστημονικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1983 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Ο σκοπός της Εταιρείας είναι η προβολή πρωτότυπων ή ερευνητικών εργασιών καθώς και η συζήτηση επιστημονικών θεμάτων που αφορούν κατά κύριο λόγο την Οδοντιατρική Επιστήμη.

Σήμερα, με τη συμπλήρωση 35 ετών από την ίδρυσή της, αριθμεί 125 ενεργά μέλη, οδοντίατρους της Κρήτης και έχει να επιδείξει μια συνεχή προσφορά στην προσπάθεια αναβάθμισης της επιστημονικής ενημέρωσης των οδοντιάτρων της Κρήτης με πλήθος συνεδριών, ημερίδων και συνόδων κατά τη διάρκεια της τριακονταπενταετούς πορείας της.

Στον δικτυακό αυτό τόπο θα βρείτε πληροφορίες για την Εταιρεία καθώς και τις επιστημονικές εκδηλώσεις της.

Το 2000 εκδόθηκαν σε έντυπο τα πεπραγμένα της Στοματολογικής Εταιρείας Κρήτης για την περίοδο 1983-2000 .(δείτε τα σχετικά αρχεία)


Εάν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω email ή SMS για μελλοντικές εκδηλώσεις της εταιρείας πατήστε εδώ .

   
 
---Επόμενη ημερίδα ΣΕΚ στις 23 Νοεμβρίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης με Κρήτες ομιλητές. --- Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 8.30μμ στην Στέγη Υγειονομικών Ηρακλείου.Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΣΕΚ--- ---Μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για το πρόγραμμα της επερχόμενης συνόδου της ΣΕΚ και στο www.stomatologikikritis2019.gr --- Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποίηση για τις δραστηριότητες της Εταιρείας μας μέσω SMS ή Email πατώντας εδώ ---Επισκεφτείτε τη σελίδα μας και στο Facebook ---

resepi nasi ayam

resep masakan sederhana
resep kue
resepi
kue ulangtahun
resepi
resep makanan